Γεγονός αποτελεί για το δήμο Ορχομενού η επανεκκίνηση των εργασιών στο κτήμα του αναδασμού της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε από την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της, στο διοικητήριο της Λιβαδειάς.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη, ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Γαλάνης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Π.Νταντούμης, ο ανάδοχος του έργου και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΕΒ και του δήμου.
Εξωδικαστικός συμβιβασμός με την Περιφέρεια απεγκλώβισε ένα κρίσιμο έργο για την αγροτική περιοχή του Αγίου Δημητρίου το οποίο και ξεκινά άμεσα, αρχικά με έργα αγροτικής οδοποιίας και ακολούθως με την κατασκευή των αντιπλημμυρικών τάφρων, που για ευνόητους λόγους συναποφασίστηκε να ξεκινήσουν αμέσως μετά την καλλιεργητική περίοδο.

Η οργάνωση και η διαχείριση της αγροτικής αυτής περιοχής, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο υποδομής για τους αγρότες του Αγ Δημητρίου. Ένα πάγιο αίτημα των αγροτών της περιοχής μας και δική μας επιδίωξη οδηγείται πλέον σε φάση ολοκλήρωσης

δήλωσε η δήμαρχος Βούλα Καράλη.