Με τέσσερεις  πολιτιστικές εκδηλώσεις ο Δήμος Ορχομενού πλαισίωσε τη μεγάλη γιορτή του Ευαγγελιστή Λουκά το τριήμερο 16, 17 και 18 Οκτωβρίου.

Πολίτες και αρχές του δήμου συμμετείχαν μαζικά στην έκθεση φωτογραφίας από το Σύλλογο Οικολόγων και Φυσιολατρών Ορχομενού, στη μουσικοχορευτική παράσταση από το σύλλογο Ψυχαγωγία και Άσκηση, στο εορταστικό πρόγραμμα του συλλόγου Καλλιτεχνική Πορεία και στους παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο του Ι.Ν. του Ευαγγελιστή Λουκά από το Λαογραφικό όμιλο Ορχομενού.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημικής κρίσης δεν επέτρεψαν και φέτος τη διεξαγωγή του(πάλαι ποτέ) παζαριού στον Ορχομενό.

Η δήμαρχος Ορχομενού άλλωστε στο περιθώριο των πολιτιστικών δράσεων ευχαρίστησε  την ΠΕ Βοιωτίας και την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά για την Συνδιοργανωση  των εορταστικών εκδηλωσεων  του ΙΝ του  Ευαγγελιστή Λουκά με  το δήμο Ορχομενού, καθώς επίσης  και   όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  του δήμου και πλαισίωσαν  με την συμμετοχή  τους  το εορταστικό  τριήμερο


Print Friendly, PDF & Email