Σύσκεψη με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας για το σχέδιο «Ιόλαος»

Σύσκεψη με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων πραγματοποίησε χθες, Τρίτη, 2 Απριλίου 2024,  ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας, για τον συντονισμό πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών, σύμφωνα με το σχέδιο «Ιόλαος»,

Τη σύσκεψη συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Νταντούμης και  συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κκ. Γιάννης Φουρτάκας, Ευθύμιος Μονοχάρης και Βασιλική Καραβαγγέλη, Από την πλευρά των Προέδρων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Παύλου κ. Ηρακλής Ντουφεξής, ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου κ. Στάθης Μπεντάντας, ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Διονύσου κκ. Γιώργος Παναγής, ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Αγίου Σπυρίδωνα κ. Λουκάς Λουκάς και ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Πύργου κ. Βαγγέλης Χαλβατζής.

«Ολοκληρώσαμε μια απαραίτητη σύσκεψη για τομέα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ορχομενού, όπου έγινε αναλυτική ενημέρωση για το σχέδιο «Ιόλαος». Ευχαριστώ τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων για την συνεργασία τους. Θωρακιζομαστε, προετοιμαζόμαστε, ενημερωνόμαστε για την αντιπυρική περίοδο», δήλωσε ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας με το πέρας της συνάντησης εργασίας.

Print Friendly, PDF & Email