Σε εξέλιξη βρίσκονται σε όλο το δήμο Ορχομενού έργα σε κοινόχρηστους χώρους, δρόμους και πλατείες με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Παράλληλα με το εκτεταμένο δίκτυο καθαρισμών στις πηγές των Χαρίτων που συνεχίζεται, ολοκληρώθηκαν εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης στα παγκάκια της πλακόστρωτης διαδρομής κατά μήκος των πηγών αλλά  και αλλού.

Ολοκληρώθηκαν επίσης οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης στα παγκάκια της κεντρικής πλατείας της τοπικής κοινότητας  Αγ.Δημητρίου.

Επίσης μετά  την καταγραφή των ζημιών στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του δήμου έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί  η προσωρινή αποκατάστασή τους.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία προμήθειας του απαραίτητου και αναγκαίου εξοπλισμού  για την σωστή διαχείριση της ανακύκλωσης  στο δήμο μας και συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του δήμου για την καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους στο σύνολο των τοπικών και δημοτικών ενοτήτων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε αυτή την περίοδο στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας αλλά και στην διευκόλυνση της άρδευσης  στα κτήματα  που αφορούν αρμοδιότητα του δήμου ενώ σε άμεση επαφή και αγαστή συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας συνδράμουμε για τη διευκόλυνση των αγροτών στη νέα καλλιεργητική περίοδο.

 


Print Friendly, PDF & Email