Ενημερώνουμε  τους δημότες  ότι θα γίνει προσωρινό κλείσιμο των οδών Μινύου και Ακροπόλεως από τις 17/2/21 στην πόλη του Ορχομενού προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναπλάσεων στα πλαίσια του έργου:

 «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Α΄ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ»

συγκεκριμένα:

  1. στην οδό Μινύου, από την συμβολή της με την 28η Οκτωβρίου έως το τμήμα της οδού έμπροσθεν του Ι.Ν.Παναγίας Σκριπού -στις οδούς Ακροπόλεως και 10ης Σεπτεμβρίου από το κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων έως την συμβολή της τελευταίας με την οδό Βυζαντίου.

  2. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 17-02-2021 έως την Παρασκευή 16/04/2021, κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 07:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. , ενώ δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες τα Σαββατοκύριακα και κατά τις επίσημες αργίες του έτους.

  3. Τα οχήματα θα διέρχονται με την έναρξη των εργασιών από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο τμήμα που καταλήγει στην οδό Νεφέλης (Νοτιοδυτική πλευρά της περιοχής Δραγατσούλας).

  4. Μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ληφθούν από υπεύθυνο εργολάβο με κατάλληλη σήμανση και ρυθμιστικές πινακίδες και εποπτεία θα ασκηθεί από το Α.Τ Ορχομενού.

  5. Θα υπάρξει τοποθέτηση πινακίδων οδικής σήμανσης.