Στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία -που επιμένει- ευχή μας είναι, όλες οι μαθήτριες και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με υγεία να πορευτούν στη νέα σχολική χρονιά και να πετύχουν όλους τους στόχους για την πρόοδό τους.

Ως δήμαρχος Ορχομενού θέλω να διαβεβαιώσω τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ότι ο δήμος μας έχει ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο εργασιών σε όλα τα σχολεία ώστε αυτά να λειτουργήσουν με ασφάλεια και σύμφωνα με τα μέτρα που έχει προβλέψει η Πολιτεία.

Η καθαριότητα των σχολικών μονάδων έχει ήδη καλυφθεί, έχουν γίνει οι αναγκαίες απολυμάνσεις , αλλά και οι απαραίτητες προσλήψεις των καθαριστριών όπως προβλέπει η σχετική οδηγία του υπουργείου Παιδείας .

Η επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων άλλα και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων θα είναι διαρκής προκειμένου άμεσα να ενεργήσουμε και να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Με δύναμη, αισιοδοξία και επιμονή ακολουθείστε το πρόγραμμα του σχολείου σας, και μην αφήνετε τίποτα να σκιάσει τους στόχους που έχετε θέσει για τη ζωή σας.

Καλή σχολική χρονιά !

Print Friendly, PDF & Email