Ουσιαστικού χαρακτήρα αποδείχθηκε η πρόσφατη πρωτοβουλία της Δημάρχου Ορχομενού Βούλας Καράλη να συναντηθεί με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ , Φώτη  Σερέτη στην έδρα της Υγειονομικής περιφέρειας, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας του περιφερειακού ιατρείου στην έδρα του Δήμου.

Ο διοικητής της υγειονομικής περιφέρειας σε νεότερη επίσκεψή του στο γραφείο της Δημάρχου αφού πρώτα επισκέφθηκε το περιφερειακό ιατρείο Ορχομενού αυτή τη φορά ανακοίνωσε τα εξής:

  • Τη σταθερή παρουσία, δύο ιατρών και ενός νοσηλευτή στο περιφερειακό ιατρείο σε καθημερινή βάση.
  • Την εφημερία του περιφερειακού ιατρείου Ορχομενού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες  τα Σαββατοκύριακα, με δύο ιατρούς και έναν νοσηλευτή.
  • Την ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του περιφερειακού ιατρείου με την προμήθεια αναλυτή αίματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την περαιτέρω συνεργασία τους με στόχο την αναβάθμιση των πρωτοβάθμιων παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο Δήμο Ορχομενού.

Προσηλωμένοι σε έναν από τους βασικούς μας στόχους, την υγεία των δημοτών μας ενισχύουμε τις υποδομές υγείας στο Δήμο μας. Το επιστημονικό προσωπικό και ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που ανακοίνωσε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά ,ισχυροποιούν περαιτέρω το περιφερειακό μας ιατρείο και τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες μας, 

δήλωσε η δήμαρχος Ορχομενού μετά τη συνάντηση. 

Print Friendly, PDF & Email