Τη Δήμαρχο Βούλα Καράλη, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Ορχομενού, η νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας Παναγιώτα Σιδερά-Χουλιάρα.
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα διατυπώθηκε και από τις δύο πλευρές  η διάθεση συνεχούς επικοινωνίας και συνεργασίας για ζητήματα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του δήμου αλλά και για την από κοινού παρέμβαση για την επίλυση προβλημάτων που ενδεχομένως  προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους .
Η δήμαρχος Ορχομενού συνεχάρη την κα Χουλιάρα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της.
Παράλληλα  τόνισε ότι η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου Ορχομενού και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, αποτελεί για τη δημοτική αρχή, μέγιστη προτεραιότητα.

Ενημέρωσε επίσης  την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  για τα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή  στα σχολεία του Δήμου, αυτά  που έχουν  δρομολογηθεί κι εκείνα που σχεδιάζονται και διεκδικούνται  για την  ομαλή  και ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Print Friendly, PDF & Email