Προγραμματισμένη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματοβιοτεχνών Ορχομενού είχε ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρα τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 στο Δημαρχείο Ορχομενού.

Μαζί με τον κ. Τζαβάρα, τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Δημήτριος Κόκκινος και Κωνσταντίνος Τσεκούρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε να είναι καλορίζικη η νέα Δημοτική Αρχή και να έχουν μια παραγωγική συνεργασία, με κύριο στόχο την αναθέρμανση των κοινών δράσεων για την ενίσχυση της εμπορικής κίνησης στον Ορχομενό και σε όλο το Δήμο καθώς και για τον προγραμματισμό τους μέσα στο 2024.

Επίσης συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν τον επαγγελματικό κόσμο της περιοχής και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Ορχομενού  όπως και την εξέλιξη της κατασκευής του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού.

«Δήμος Ορχομενού και Ένωση Εμπόρων Επαγγελματοβιοτεχνών Ορχομενού έχουν την ίδια, κοινή επιθυμία. Να δουν την εμπορική κίνηση στην περιοχή μας να ζωηρεύει και γι` αυτό είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μια σειρά κοινών δράσεων προς αυτή την κατεύθυνση»

δήλωσε με το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιώργος Τζαβάρας.

 

Print Friendly, PDF & Email