Η Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη συνοδευόμενη από τον χωρικό αντιδήμαρχο Ακραιφνίας Κώστα Ζυγογιάννη και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού Βασίλη Τσαγαλά συναντήθηκαν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Οικονόμου.

Ο Δήμος Ορχομενού ελπίζει στη στενή συνεργασία και την συμπαράσταση του νέου υφυπουργού του ΥΠ.Α.Α.Τ Γιάννη Οικονόμου, για την επίλυση προβλημάτων του χώρου και την προώθηση σημαντικών αγροτικών έργων στο δήμο.

Η Δήμαρχος Ορχομενού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ενημέρωσε για τρέχοντα αγροτικά ζητήματα που απασχολούν το δήμο και έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Ο κος Οικονόμου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του δήμου για την πορεία κατασκευής του νέου έργου κλειστών αγωγών στα κτήματα του αναδασμού στον Ορχομενό το οποίο βρίσκεται στη φάση των απαλλοτριώσεων.

Παράλληλα συζήτησαν για τη χρηματοδότηση έργων κυρίως αγροτικής οδοποιίας στα ιδιόκτητα κτήματα του δήμου αλλά και γενικότερα θέματα αγροτικής ανάπτυξης του δήμου.

 


Print Friendly, PDF & Email