Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, συμμετέχοντας στο θεσμό «Όλη η Ελλάδα – Ένας Πολιτισμός», που διοργανώνει το ΥΠ.ΠΟ.Α. παρουσιάζει ένα σύντομο χορευτικό σόλο διάρκειας 10 λεπτών, ως μία συνομιλία κίνησης και ακινησίας, σε χορογραφία του Διευθυντή Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ο χορός θα εκτελείται από έναν χορευτή της ΕΛΣ, στις αίθουσες του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών, συνοδεία ζωντανής μουσικής σαξοφώνου, εντός του ωραρίου λειτουργίας του μουσείου, τηρουμένου του υγιειονομικού πρωτοκόλλου.

Ημέρα δράσης: Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρες παρουσίασης δράσης: 13.00, 13.45, 14.30

Συντελεστές:

Χορογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος

Χορεύει ο Ντανίλο Ζέκα

Σαξόφωνο: Γκουίντο ντε Φλάβις

Χρήσιμες πληροφορίες

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών (γενική είσοδος: €6, μειωμένο: €3).

Μέγιστος αριθμός θεατών: Πενήντα (50) άτομα.

Είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προκράτηση θέσης στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://digitalculture.gov.gr/2020/07/oli-i-ellada-enas-politismos/

Για κάθε εκδήλωση υπάρχει ξεχωριστή ηλεκτρονική προκράτηση.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή συνωστισμού συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση, 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Μετά την έναρξη η είσοδος δεν επιτρέπεται.

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μ. για κλειστούς χώρους. Στο μουσείο είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.


Print Friendly, PDF & Email