Τη Δευτέρα  11 Ιανουαρίου θα επαναλειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί Ορχομενού και Ακραιφνίου  του Δήμου . Η απόφαση ελήφθη μετά την επεξεργασία των επιδημιολογικών δεδομένων από την Ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Η επαναλειτουργία των σταθμών σε καθημερινή βάση για όλα τα παιδιά,  θα γίνει με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων και των οδηγιών.

Ειδικότερα, οι οδηγίες που έχουν δοθεί είναι:

  1. Η χρήση μάσκας για τα παιδιά των βρεφονηπιακών είναι προαιρετική.
  2. Υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας (ή σε ειδικές περιπτώσεις ασπίδας προσώπου) από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς.
  3. Διαχωρισμός των αύλειων δραστηριοτήτων κατά τμήματα.
  4. Ειδική μέριμνα για τη σίτιση.

οι γονείς πρέπει να προετοιμάζονται για τον τρόπο μετακίνησης τους από και προς τα σχολεία. Όπως και το προηγούμενο διάστημα που ήταν ανοιχτά τα σχολεία έτσι και τώρα απαιτείται μήνυμα sms στο 13033, από τους κηδεμόνες που συνοδεύουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

Οι γονείς πρέπει να προετοιμάζονται για τον τρόπο μετακίνησης τους από και προς τους σταθμούς.. Όπως και το προηγούμενο διάστημα που ήταν ανοιχτά τα σχολεία έτσι και τώρα απαιτείται μήνυμα sms στο 13033 επιλογή 4 , από τους κηδεμόνες που συνοδεύουν τα παιδιά τους στα σχολεία.


Print Friendly, PDF & Email