Συνάντηση με τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Γεώργιος Τζαβάρας, για την προετοιμασία και το συντονισμό των ενεργειών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Νταντούμη, συμμετείχαν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νομού Βοιωτίας, Πύραρχος κ. Κωνσταντίνος Πούλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, Αντιπύραρχος κ. Χρυσοβαλάντης Ζαμπέτογλου και ο Αντιπύραρχος κ. Παναγιώτης Αφράτης, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών.

Ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, η οποία ξεκινά στις 1 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου, συζητήθηκαν τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν σε όλη την έκταση του Δήμου Ορχομενού, με έμφαση στα περιαστικά δάση,  εστιάζοντας στο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, Δήμου, Περιφέρειας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακόμα, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών του συναντήσεων, τον Δήμαρχο Ορχομενού κ. Γεώργιο Τζαβάρα επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο Ορχομενού, ο Διευθυντής Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος κ. Ηλίας Μπακούμης, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Α’ Αναπληρωτής Υποδιεύθυνσης Νομού Βοιωτίας, κ. Γεώργιος Κακούρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Β` Αναπληρωτής Υποδιεύθυνσης Νομού Βοιωτίας κ.Παναγιώτης Κανιάρης και η Αστυνόμος κα Παρασκευή Καραϊσκου, Διοικητής του Α.Τ. Ορχομενού. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης και οι Αντιδήμαρχος κα Βασιλική Καραβαγγέλη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναγνωρίσθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Ορχομενού και της Αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Επιπλέον, συζήτησαν και τις τεχνικές λεπτομέρειες για την δημιουργία του πρατηρίου υγρών καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ. όπισθεν του Α.Τ. Ορχομενού, τον οποίο παραχώρησε ο Δήμος Ορχομενού, έργο που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την αστυνόμευση της περιοχής και θα διευκολύνει το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Print Friendly, PDF & Email